Advies? 0548 - 544 333

Stationsdwarsweg 7ong | Rijssen

€ 95 P.M2.P.J.

Stationsdwarsweg 7ong | Rijssen

€ 95 P.M2.P.J.

Op markante locatie aan het nieuwe stationsplein van Rijssen, biedt Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij ca 531 m2 casco afgewerkte, nieuwbouw kantoorruimte te huur aan. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het complex ‘de Spoorburght’, dat verder een 12-tal luxe koopappartementen biedt. Op de begane grond is daghoreca en financiele dienstverlening gehuisvest. Deelverhuur van minimaal 200 m2 kantoorruimte is bespreekbaar. De ruimte wordt ook te koop aangeboden.

Indeling
De open kantoorruimte is casco afgewerkt en kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De centrale entree -die voorzien is van een ballustrade, een electrische schuifdeur en een plavuizenvloer- geeft toegang tot de reeds aanwezige liftinstallatie. De ruime trapopgang leidt eveneens naar de verdieping. Indien u de gehele kantoorruimte huurt, is er sprake van een ‘eigen’ entree, waardoor een mooie mogelijkheid ontstaat om de entree af te werken in uw eigen huisstijl. De kantoorruimte is voorzien van talloze ramen, waardoor daglicht volop binnentreedt. Op de website van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij kunt u een gedetailleerde verhuurplattegrond downloaden, die een goede indruk geeft van de mogelijke indeling.

Locatie
Door de situering pal aan het bekende stationsplein van Rijssen, is het uitzicht vanaf uw werkplek voor u en uw medewerkers ronduit dynamisch. Aan de voorzijde kijkt u uit over het NS treinstation met busplein en aan de andere zijde ziet u de bedrijvigheid van het Rijssense centrum met supermarkt Jumbo en (binnen afzienbare tijd) Albert Heijn. Met uw huisvesting in ‘De Spoorburght’ geeft u dus een mooi visitekaartje af, zowel aan particulieren als aan zakelijke klandizie.

Informatie
Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst met een bezichtiging in het pand. Aansluitend kan een verkennend gesprek plaatsvinden met de verhuurder. Benieuwd naar uw zakelijke financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld van uw interieur en inventaris? Wees verstandig en plan voorafgaand aan uw bezichtiging een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim MKB/Credion; een alternatief op de zakelijke grootbank en met toegang tot meer dan 80 verschillende geldbronnen hét adres voor de begeleiding van uw zakelijke financieringsaanvraag. Bel Otten & Flim op (0548) 544 333 voor meer informatie.

Bezichtig Stationsdwarsweg 7ong

Wilt u Stationsdwarsweg bezichtigen? Wij nemen graag contact met u op!

Bezichtiging plannen