Advies? 0548 - 544 333

OPNAME

WAARDEBEPALING

Opdrachtgevers die kiezen voor het Prospectpakket hebben vaak al een (indicatie van de) prijs afgegeven aan hun potentiele kandidaten; mensen die het huis kennen omdat ze behoren tot uw vrienden- of familiekring. Op basis van de prijsindicatie gaven de kandidaten aan dat ze zeer geinteresseerd zijn. Maar hoe nu verder?

Om te bepalen of de door u afgegeven prijs reeel is, wordt er kennismakingsafspraak ingepland. De makelaar bezoekt dan uw woning. Misschien is het goed mogelijk om méér te vragen dan de door u genoemde prijs!? Om dat te bepalen, voeren wij een zogenaamde opname uit. Tal van aantekeningen verwerken we tot een advies ten aanzien van de met de kandidaten te communiceren vraagprijs. Ook berekenen wij de verwachte opbrengstwaarde voor u. Dat advies is de zogenaamde waardebepaling en vormt vaak een onderdeel van uw financiële plaatje. Want de verwachte opbrengst van uw eigen woning kan van groot belang zijn bij de hypotheekaanvraag voor uw nieuwe woning.

De kosten van de opname en waardebepaling zijn voor rekening van Otten & Flim. De kennismakingsafspraak en het verkoopadvies zijn dan ook vrijblijvend, mits u overweegt om uw huis actief en via een makelaar te koop aan te bieden.