Advies? 0548 - 544 333

Pensioen particulieren

Otten & Flim Pensioenen

Stel, u heeft een goede baan en u kunt daardoor prima rondkomen. Heeft u wel eens laten berekenen hoe hoog uw inkomen is als u later met pensioen gaat? Nooit in verdiept, van later zorg? Dan stopt u de Uniforme Pensioenoverzichten waarschijnlijk netjes in een map, zonder ze te bekijken. Dat kan zorgen voor verrassingen. Voor uzelf, of – erger nog – voor uw nabestaanden. Een goed pensioen is namelijk méér dan een spaarpot voor later. Het betekent financiele planning.

Pensioen van later zorg? ’t Is niet te hopen!

U denkt later een goed pensioen te ontvangen, als aanvulling op uw AOW-uitkering, maar is dat ook zo? Wat betekent een pensioenverlaging voor uw financiële toekomst?

Pensioenadviseur Maarten Otten gaat graag met u in gesprek. Maak binnenkort eens een vrijblijvende afspraak en neem uw Uniforme Pensioenoverzichten mee. Ontdekt u dat u niet alles heeft bewaard? Geen nood. Kijk dan eens op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Op deze website logt u in met uw DigiD code en vindt u uw eigen pensioengegevens. Wel zo handig, bij een pensioenadviesgesprek.

Contact