Advies? 0548 - 544 333
Kennis & expertise
Gerrit Luytjes
Gerrit Luytjes

Op 11 januari 1984 stond mijn wieg in Harderwijk. Als tienjarig jochie verhuisde ik samen met mijn ouders naar Rijssen, waar een groot deel van mijn familie woont.

In juli 2006 solliciteerde ik als groenteman van Albert Heijn bij Otten & Flim. Men was op zoek naar een commercieel binnendienstmedewerker Makelaardij. Ik ruilde mijn oude spijkerbroek in voor een net pak. Best even wennen, die stropdas!  In de jaren die volgden deed ik ervaring op als makelaar en werden mijn werkzaamheden steeds diverser. Tussen 2012 en 2017 was ik commercieel verantwoordelijk voor afdeling RegioBank. Op dit moment ben ik weer helemaal 'terug' op afdeling Makelaardij. Tegenwoordig ben ik ook aanspreekpunt voor PR zaken van Otten & Flim Barneveld en Rijssen. Dat houdt in dat de meeste brieven, algemene e-mails en andere uitingen over mijn bureau gaan. Dat is zo gegroeid in de loop der jaren.

Het dagelijkse contact met onze relaties geeft mij veel arbeidsvreugde. Bij Otten & Flim is geen werkdag hetzelfde. Ik hoop nog veel jaren onderdeel te mogen zijn van ons leuke team!