Advies? 0548 - 544 333

Autoverzekering Rijssen

Otten & Flim Verzekeringen


Autoverzekeringen
Op internet vindt u veel prijsstunters die autoverzekeringen aanbieden. Vast wel eens gelezen: “Vul uw kenteken in en kijk hoeveel u kunt besparen.” Let op bij dit soort aanbieders. Een passende autoverzekering sluiten betekent maatwerk; het betekent persoonlijk advies. Bij het sluiten van de autoverzekering, maar ook in geval van schade. Natuurlijk, teveel premie betalen wil niemand. De hoogte van de premie is daarom heel belangrijk; ook bij Otten & Flim. Daar zitten we dagelijks bovenop.

Maar toch is de prijs niet van doorslaggevend belang. Ons verzekeringsteam maakt namelijk het verschil! Met een telefoontje, om te horen of u van de schrik bent bekomen. Of bij het invullen van het schadeformulier bijvoorbeeld. Voor u geen dagelijks werk, voor ons dagelijkse kost. Dat doen we gewoon even samen. Uw adviseur in de buurt. Een luisterend oor, ook als het even tegenzit. Kom binnenkort eens langs met uw verzekeringspolis, of maak een afspraak. We adviseren u graag!

VOORLOPIGE DEKKING

Want wegrijden betekent verzekeren. Was de oude (of is de huidige) auto verzekerd bij Otten & Flim? Dan ontvangt u via de onderstaande button een voorlopige dekking voor de nieuwe, onder gelijkblijvende condities. Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op!Is het een eerste auto, of was de vorige auto elders verzekerd?
In dat geval is een voorlopige dekking helaas niet mogelijk. Het verdient aanbeveling om voorbereid op pad te gaan. Mailt u ons het kenteken, de meldcode en uw contactgegevens, dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met u op! Zodra duidelijk is dat uw aanvraag door een verzekeraar zal worden geaccepteerd, kunt u gerust op pad.