Advies? 0548 - 544 333

Woonverzekering

Otten & Flim Verzekeringen

Wonen. Een breed begrip. Welke verzekeringen u nodig heeft, hangt af van uw woonsituatie. Wonen betekent een huis; het is uw thuis. U bent er zuinig op. Of u nou huurt, of zelf een huis heeft gekocht. Woonverzekeringen voor uw huis sluit u vaak in een woonpakket. Dat betekent namelijk voordeel. U kunt bij woonverzekeringen denken aan:

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Het aanbod in verzekeringsland is enorm. Een zoektocht op internet naar een aanbieder van woonverzekeringen levert direct een doolhof op. De namen verschillen, de boodschap is gelijk: Verzekeraars bieden allemaal de meest uitgebreide dekking. Vreemd nietwaar? Een allriskdekking is mooi als u alle risico’s af wenst te dekken, maar zijn er geen risico’s waarvan u de financiële gevolgen prima zelf kunt dragen? Of misschien plaatste u rookmelders en extra sloten. Kijk, dat is maatwerk. Dat vergt persoonlijk advies!

Preventie verkleint niet alleen de kans op schade. Ook de premie daalt!

Storm-, brand-, inbraak- en waterschades hebben flinke impact. Papieren rompslomp en getouwtrek met een verzekeraar is wel het laatste waar u dan op zit te wachten. Fantastisch uw belangen helemaal uit handen te geven aan uw adviseur van Otten &  Flim. Die uw belangen behartigt en die ervoor zorgt dat u snel schadeloos gesteld wordt. Persoonlijke begeleiding die het verschil maakt! Uw adviseur in de buurt; die even belt, nadat hij hoorde van uw keukenbrand. Een luisterend oor, ook als het even tegenzit.

Kom binnenkort eens langs met uw polis, of maak een afspraak. We adviseren u graag! 

contact