Advies? 0548 - 544 333

Zorgverzekering

Otten & Flim Verzekeringen

Al nagedacht over de zorgpolis 2019? Veel premies stijgen, komend jaar. Onze verzekeringsadviseurs geven u graag advies!

Wat is er belangrijker dan onze gezondheid? Als we te maken krijgen met zorgkosten kan de rekening hoog oplopen. Kosten nog moeite worden dan gespaard.  Wat wordt door onze ziektekostenverzekering vergoed? Welke behandeling valt onder het eigen risico? Zorgverzekeraars maken vaak eigen keuzes. En die zijn niet altijd in uw voordeel.

Waarom wordt een eenvoudige ingreep  in uw 'eigen' ziekenhuis niet meer vergoed?

Uw  vertrouwde recept wijzigt. Waarom wordt er nu een ander medicijnlabel voorgeschreven? 

Waarom worden uw medicijnen geleverd door een apotheek waar u nog nooit bent geweest?

Advies
Bovenstaande zaken nemen de gediplomeerde zorgverzekeringsadviseurs van Otten & Flim mee in hun advies.  En daar plukt ú de vruchten van! De basispremie 2019 van € 99,75 per maand van Stad Holland is gebaseerd op een hoog eigen risico. Maar ons advies rijkt verder dan een premievergelijk. Want een inhoudelijk polisvergelijk (lees: de kleine lettertjes) is veel belangrijker! Neem gerust contact op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak. In voorbereiding op het gesprek zijn de onderstaande buttons interessant:

Online orienteren

        

        Direct aanmelden Stad Holland

        Direct aanmelden De Amersfoortse

Tot slot
Otten & Flim Verzekeringen zoekt graag een zorgpolis 2019 die bij u past. Met passende dekking én een voordelige premie. Goed om te weten: Stad Holland is in 2016 , 2017 en 2018 bekroond als Beste Zorgverzekeraar!

contact