Advies? 0548 - 544 333

Huis verkopen

Toonaangevende Makelaar in Rijssen & omstreken

USP's

U vraagt zich misschien af: wat is mijn huis waard? Of u heeft de knoop al doorgehakt: u wilt uw huis verkopen. Wij helpen u daar graag bij. Met liefde voor ons vak zijn wij in staat om huizen snel en voor een goede prijs te verkopen. Alleen het beste resultaat telt. Hoe Otten & Flim het verschil maakt laten we graag onze relaties vertellen. Klantervaringen vormen de basis van het succes. Iedere dag opnieuw, bij ieder huis waar wij bemiddelen. Het inschakelen van Otten & Flim Makelaardij is een verantwoorde investering die u dubbel en dwars terugverdient.

  VERKOOPPAKKET PRIVATE          VERKOOPPAKKET PRE-SALE 

 VERKOOPPAKKET PREMIUM        VERKOOPPAKKET PROSPECT


1. Waardebepaling

Onze dienstverlening start vaak met een kennismakingsafspraak. We voeren een zogenaamde opname uit. Tal van aantekeningen verwerken we tot een advies ten aanzien van de vraagprijs. Ook berekenen wij de verwachte opbrengstwaarde voor u. Dat advies vormt vaak een onderdeel van uw financiële plaatje. Want de verwachte opbrengst van uw eigen woning kan van groot belang zijn bij de hypotheekaanvraag voor uw nieuwe woning.

Otten & Flim heeft alle adviesdiensten in huis om u compleet van dienst te zijn. Want onze financieel specialisten werken nauw samen met de makelaars op onze afdeling Makelaardij. De kosten van de waardebepaling zijn voor rekening van Otten & Flim. De kennismakingsafspraak en het verkoopadvies zijn dan ook vrijblijvend, mits u overweegt om uw huis actief en via een makelaar te koop aan te bieden.

 100% vrijblijvende afspraak

Waardebepaling

De verwachte verkoopprijs berekenen we graag voor u. We bezoeken de woning om een goed beeld te vormen. Een afspraak is 100% vrijblijvend. We nemen alle tijd voor u.

Waardebepaling aanvragen


2. PresentatieWoningpresentatie

De beslissing om een bezichtiging te plannen wordt door potentiele kopers vaak gemaakt op basis van een eerste indruk. Een goede presentatie is dan ook van groot belang voor een succesvolle verkoop. Otten & Flim werkt samen met vakfotografen, grafici en andere technische specialisten. De hedendaagse mogelijkheden zijn haast eindeloos. 

Hoe mooi de digitale presentatietechniek ook is: bij Otten & Flim gaat innovatie op gebied van digitale presentatie nooit ten koste van oprechte aandacht voor de potentiele koper! Voor afspraken nemen onze makelaars alle tijd. Dat vertaalt zich in hoge klanttevredenheid en indrukwekkende verkoopscores.

Kijkcijfers; daar draait het om. Hoe meer mensen het huis zien, des te groter de kans op een snelle verkoop. We creëren een etalage en zetten uw huis in de spotlights. Uiteraard op Funda en via social media. Maar ook gewoon huis-aan-huis. De aanpak bepalen we samen met u.  

Onze verschillende verkooppakketten:

Verkooppakketten

  Verkooppakket privatE              

  Verkooppakket pre-sale   

  Verkooppakket premiuM  

  Verkooppakket Prospect

3. Vlot en goed verkopen
Onderhandeling

Vlot verkopen en een goede verkoopprijs. Tijdens het verkoopproces trekken we zoveel mogelijk registers open om uw wensen te verwezenlijken. Van welke dienst u gebruikmaakt, bepaalt u zelf. En pas wanneer u als opdrachtgever tevreden bent, spreken wij over een succesvolle verkoop.

Een goed verkoopproces hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld:

  • Makelen vereist mensenkennis. Maar ook mensen kennen; een grote groep woningzoekers.
  • Goede bereikbaarheid van makelaars, ook buiten kantoortijden
  • Altijd goed onderbouwde feedback na een bezichtiging
  • Alles onder één dak. Laagdrempelig financieel advies, ook voor de potentiele koper.

Waardebepaling aanvragen


Aanmelden aanbodmail Zoekers met een streepje voor!