Advies? 0548 - 544 333

Huis verkopen

Toonaangevende Makelaar in Rijssen & omstreken

U vraagt zich misschien af: wat is mijn huis waard? Of u heeft de knoop al doorgehakt: u wilt uw huis verkopen. Wij helpen u daar graag bij. Met liefde voor ons vak zijn wij in staat om huizen snel en voor een goede prijs te verkopen. Alleen het beste resultaat telt. Hoe Otten & Flim het verschil maakt laten we graag onze relaties vertellen. Klantervaringen vormen de basis van het succes. Iedere dag opnieuw, bij ieder huis waar wij bemiddelen. Het inschakelen van Otten & Flim Makelaardij is een verantwoorde investering die u dubbel en dwars terugverdient.

USP's


1. WaardebepalingWaardebepaling

100% vrijblijvende afspraak

De verwachte verkoopprijs berekenen we graag voor u. We bezoeken de woning om een goed beeld te vormen. Een afspraak is 100% vrijblijvend. We nemen alle tijd voor u.

afspraak maken
2. PresentatieWoningpresentatie

Kijkcijfers; daar draait het om. Hoe meer mensen het huis zien, des te groter de kans op een snelle verkoop. We creëren een etalage en zetten uw huis in de spotlights. Uiteraard op Funda en via social media. Maar ook gewoon huis-aan-huis. De aanpak bepalen we samen met u. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 360 graden fotografie
  • Virtueel bezichtigen
  • 3D plattegronden
  • Filmpresentatie

Bij Otten & Flim gaat innovatie op gebied van woningpresentatie gepaard met oprechte aandacht voor de potentiele koper.3. Vlot en goed verkopenOnderhandeling

Snel verkopen en tegen een goede prijs. Dat is kortgezegd de bemiddelingsopdracht die Otten & Flim aanneemt. Een goed verkoopproces hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld:

  • Makelen vereist mensenkennis. Maar ook mensen kennen; een grote groep woningzoekers.
  • Goede bereikbaarheid van makelaars, ook buiten kantoortijden
  • Altijd goed onderbouwde feedback na een bezichtiging
  • Alles onder één dak. Laagdrempelig financieel advies, ook voor de potentiele koper.

Tijdens onze begeleiding van A tot Z trekken we alle registers open om uw wensen te verwezenlijken.

afspraak maken


Aanmelden aanbodmail Zoekers met een streepje voor!