Advies? 0548 - 544 333

OTTEN & FLIM ONDERNEMEND

oplossingen voor ondernemers

Steeds vaker horen wij de wens van ondernemers om af en toe te kunnen sparren. Met een adviseur te klankborden over de toekomst, vooral als het gaat om het nemen van strategische beslissingen. Op momenten dat de bank alleen luistert met de hand op de geldkraan…

Otten & Flim is méér dan gesprekspartner. Wij zijn ook uw adviseur bij collectieve pensioenvoorzieningen en onze Makelaardij biedt een divers aanbod zakelijk vastgoed. Bovendien hebben wij met het oog op uw bedrijfsrisico’s alle expertise in huis om die af te dekken. Zodat u met een gerust hart kunt ondernemen; kunt doen waar u zo goed in bent.

Otten & Flim Zakelijk: als sparringpartner, als adviseur. Investeert u binnenkort een uurtje voor een vrijblijvende kennismaking?

Otten & Flim VASTGOED

HUISVESTING VOOR ONDERNEMERS

Gaat het u als zelfstandig ondernemer voor de wind? Heeft u behoefte aan opslag-, of werkruimte? Misschien wilt u een unit huren binnen een bedrijfsverzamelgebouw. Of wilt u liever een pand kopen; een appeltje voor de dorst voor later? Hoe dan ook, Otten & Flim biedt een gevarieerd aanbod bedrijfsmatig onroerend goed.

Kooppanden en huurunits. In Rijssen en omgeving. Huisvesting voor net gestarte ZZP-ers, of voor ondernemers die al jaren actief zijn.  

VRAAG GERUST
We nemen de tijd

Otten & Flim | Rijssen
Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen

Tel:       0548 - 544 333
Email:  secretariaat@otten-flim.nl