Advies? 0548 - 544 333

Pensioenen, meer dan een spaarpot


                              Pensioen Pensioenadvies Rijssen                           

Is uw pensioen wel zo goed als u denkt?

Sluit de collectieve pensioenvoorziening aan op uw bedrijf?

De schakel tussen accountant en ondernemer.

Pensioenen

Gewoon bij Otten&Flim

Over pensioen bestaat veel onzekerheid. Is het een bodemloze put? Wat gebeurt er met uw pensioenopbouw als u arbeidsongeschikt raakt? Of als u plotseling komt te overlijden, betekent uw pensioen dan een onaangename verrassing voor uw nabestaanden? Omdat pensioen voor u iets was ‘van later zorg’?

Otten & Flim Pensioenen in Rijssen adviseert en bemiddelt voor:
- Particulieren
- Werkgevers
- Accountants
- Intermediairs

Pensioenadvies behoort tot de meest complexe vormen van financieel advies. Logisch dus, dat de AFM hoge eisen stelt aan de vakbekwaamheid van pensioenadviseurs. Om te adviseren en te bemiddelen is een pensioenvergunning nodig. Bij Otten & Flim prijkt dit papiertje aan de wand. Behaald door Maarten Otten. Vanwege de duidelijke visie dat pensioen niet mag ontbreken bij financieel totaaladvies.

Natuurlijk zegt een diploma niet alles. De jarenlange ervaring, het dagelijks met wet- en regelgeving bezig zijn, speelt ook een belangrijke rol. Tal van adviesterreinen komen namelijk samen bij pensioenadvies.  Een particulier neemt vaak deel aan een collectieve pensioenvoorziening via de werkgever. Een directeur-grootaandeelhouder heeft zijn of haar pensioen in eigen beheer geregeld.

Vastgoed als pensioen, vaak een bedrijfshal!

Pensioenadviseur Maarten Otten gaat graag met u in gesprek. Maak binnenkort eens een afspraak. Dan hoort u wat Otten & Flim Pensioenen voor u, voor uw relaties, of voor uw werknemers kan betekenen!

Bezoek ons
Wij adviseren u graag

Kantoor Rijssen
Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
Tel:      0548 - 544 333
E-mail:  info@otten-flim.nl


  • Openingstijden
  • ma t/m vr:
  • 09.00 - 17:00 uur
  • do:
  • 09.00 - 17:00 uur
  • 18.00 - 20.00 uur


Direct contact? Wij bellen u graag even terug!