Advies? 0548 - 544 333

Preventie bespaart!

VERZEKERINGEN, oog voor u

Risico’s verkleinen door preventie.

Een week rondrijden met een deuk wil toch niemand?

Een nette polismap geeft rust om te leven en te ondernemen.

Verzekeringen

gewoon bij otten & flim

“Uw risico’s, onze zorg”, zeggen we vaak op afdeling Verzekeringen. Rondom de advisering van een passend verzekeringspakket en bij de periodieke update, maar ook in geval van schade. Dan behartigen we uw belangen en zorgen we ervoor dat u snel schadeloos gesteld wordt. Dat maakt het verschil! Dat gaat véél verder dan verzekeringsadvies. Het invullen van het schadeformulier bijvoorbeeld. Voor u geen dagelijks werk, voor de afdeling schadeverzekeringen is het dagelijkse kost. Dat doen we gewoon even samen!

Een schoenendoos vol polissen, we komen het nogal eens tegen. De risico’s worden onderschat. Wat is de kans dat… Men geeft de jaarlijkse polissen geen aandacht. Ook de goed gevulde polismap geeft geen garantie. Volgen de polissen elkaar keurig jaar-na-jaar op, zonder dat er iets gewijzigd werd? Grote kans dat u teveel premie betaalt, of slecht verzekerd bent.

Want, hoelang is het geleden dat uw verzekeringsadviseur over uw schouder meekeek? Persoonlijk advies bij schadeverzekeringen is onmisbaar. Daarvoor staan Gerrit Kreijkes, José de Vries en Wieger Otten klaar; als adviseurs die naast u staan.

Een adviseur die op de stoep staat, omdat hij hoorde van uw keukenbrand.

Een luisterend oor, ook als het even tegenzit. We adviseren u graag. En bij een overstap? Ook dan ontzorgen wij u compleet! Kom binnenkort eens langs met uw polis, of maak een afspraak.

Bezoek ons

Wij adviseren u graag

Kantoor Rijssen
Hogepad 81
7462 TB Rijssen

  • Kantoor Barneveld
  • Stationsweg 75
  • 3771 VD Barneveld

  • Tel:         0342 - 423 795
  • E-mail:  info@otten-flim.nl

  • Openingstijden
  • Op afspraak geopend


  • Alle kantoren op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 - 21.00  uur . Op vrijdag tot 19.00 uur.

Direct contact?

Wij bellen u graag even terug!

Blijf op de hoogte

Weten wat er gebeurt bij Otten & Flim? Wij praten u regelmatig bij. Via onze nieuwsbrief; over zaken die uw portemonnee raken!
Wilt u een e-mail ontvangen als er iets wijzigt in het aanbod van onze Makelaardij? Meld u aan!