Advies? 0548 - 544 333

Zakelijk financieren

Otten & Flim MKB

Een bedrijfsfinanciering is voor de MKB-ondernemer vaak onmisbaar. U wilt kunnen groeien en innoveren. U wilt kunnen schakelen wanneer u kansen ziet voor uw bedrijf. Samen de schouders eronder en met uw mensen iets moois neerzetten, een bepaalde strategie uitvoeren en uw dromen waarmaken.

Otten & Flim MKB

Een ondernemer, net als u
Otten & Flim is een allround gesprekspartner voor de MKB-ondernemer. Adviezen worden uitgewerkt tot passende, financiƫle oplossingen. Of het nu gaat om het financieren van een bedrijfspand, of een equipment lease-oplossing: Otten & Flim is HET adres voor de ondernemer die (groei)plannen wil financieren: een adviseur die niet als een grootbank luistert met de hand op de geldkraan, maar werkelijk een onafhankelijke adviseur die de realiteit niet uit het oog verliest en.... net als u, zelf ook een ondernemer is.

                                     Maarten Otten                          Bennie Morsinkhof                                

Neem gerust contact met ons op. Voor ondernemersadvies en zakelijke financieringsaanvragen staan Maarten Otten en Bennie Morsinkhof voor u klaar.

contact

Altijd een scherpe aanbieding
Na een uitgebreide kennismaking en na een gedegen advies volgt meestal een passend financieringsaanbod. Uiteraard kost lenen geld. Maar wel graag zo min mogelijk. Otten & Flim staat in verbinding met meer dan 80 (!) financieringsbronnen en zal u dus altijd een scherp tarief aan kunnen bieden.