Advies? 0548 - 544 333

Een huis kopen als starter

Wie?                 Voor starters op de woningmarkt
Wat?                 Financieel advies rondom het kopen van een (eerste) huis
Waar?              Otten & Flim  |   Stationsdwarsweg 9
Wanneer?        Zaterdag 3 november 2018  |  9.30 uur - 12.30 uur

Wil jij misschien een huis kopen? Spannend! Je eerste stap zet je bij Otten & Flim. Omdat wij huizen verkopen? Nee! Omdat wij als geen ander weten wat jou als starter bezighoudt. We adviseren je, nadat we jouw financiele mogelijkheden in beeld hebben gebracht. Kom zaterdag 3 november bij ons langs, want daarna ben je beter in staat om de juiste keuzes te maken en je in te schrijven als woningzoeker!

inschrijven woningzoeker


Zonder afspraak
Op een Startersinloop kun je binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Gewoon op zaterdag. En een afspraak maken is niet nodig.  Een eerste kennismaking op de Startersinloop en een eventueel oriënterend vervolggesprek kost je helemaal niets. Die kosten nemen wij voor onze rekening! Onze hypotheek- en verzekeringsspecialisten vinden het leuk om jou te leren kennen; om samen te rekenen en te helpen de juiste keuzes te maken.

Waar gaan we het over hebben? Dat is aan jou. Vaak beginnen we met:

  • Welke regels krijg je mee te maken?
  • Welke woonlast is verantwoord?
  • Je eigen huis, daar ben je zuinig op. Welke risico's loop je?
  • Een huis kopen betekent een hypotheek. Zijn er ook andere mogelijkheden?

Huizen kijken werd direct een stuk leuker

Meenemen
Natuurlijk gaat een gepland adviesgesprek verder dan een eerste gesprek op een inloopochtend. Om toch alvast een eerste oriëntatie te kunnen uitvoeren met betrekking tot jouw financiële mogelijkheden is het handig om je inkomensgegevens - bijvoorbeeld een print van je loonstrookje -  mee te nemen. Het vervolggesprek komt later. Daarvoor plannen we een afspraak!

Na een bezoekje aan onze Startersinloopochtend zul je merken dat huizen kijken een stuk leuker wordt. Het maakt je zekerder.  Je bent in staat om verstandige keuzes te maken.