Advies? 0548 - 544 333

Reisverzekering

Otten & Flim Verzekeringen

Het is weer voorjaar! Heerlijk om in deze tijd van het jaar met en van elkaar te genieten. Gaat u er een paar dagen tussenuit?  Misschien een korte vliegvakantie, of een paar dagen naar de camping? Hoe dan ook, reizen betekent een aanzienlijk risico op schade. We kunnen soms wat overmoedig zijn. We leggen behoorlijke afstanden af en we nemen onze eigen bagage mee. Vergeet daarom uw reisverzekering en/of annuleringsverzekering niet.

  • 24/7 een (Nederlandstalige) hulplijn voor u paraat
  • Standaard een prima vergoeding van onvoorziene kosten
  • Tal van aanvullende dekkingen optioneel op te nemen in de polis
  • Ook voor 'gewone' uitjes binnen Nederland

We staan er liever niet bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Dekt uw zorgverzekering alle kosten in het buitenland? En hoe zit het met de kosten die familie of vrienden onverhoopt moeten maken? De specialisten van Otten & Flim Verzekeringen denken graag met u mee. Uw risico’s, onze zorg. En in geval van schade staan wij - ook in vakantietijd - persoonlijk voor u klaar.

Contactformulier

Een kortlopende reisverzekering is eenvoudig te berekenen en te sluiten. Natuurlijk mag u er gerust even voor langskomen, maar via deze pagina regelt u het ook heel gemakkelijk online. Sluit hier via De Europeesche direct uw kortlopende:

Gaat u vaker per jaar op vakantie? Boekt u tussendoor ook wel eens een hotelovernachting, of gaat u vaak een dagje uit? Laat u dan eerst adviseren. Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering betekent vaak voordeel voor u!