Advies? 0548 - 544 333

Reisverzekering

Otten & Flim Verzekeringen

Binnenkort op wintersport? Even een paar dagen er tussenuit? Reizen betekent een aanzienlijk risico op schade. We kunnen soms wat overmoedig zijn. We leggen behoorlijke afstanden af en we nemen onze eigen bagage mee. Vergeet daarom uw reisverzekering en/of annuleringsverzekering niet. Afhankelijk van de polisvoorwaarden - waar we u over adviseren - zijn veel voorkomende schades dan gedekt.

  • 24/7 een (Nederlandstalige) hulplijn voor u paraat
  • Standaard een prima vergoeding van onvoorziene kosten
  • Tal van aanvullende dekkingen optioneel op te nemen in de polis
  • Ook voor 'gewone' daguitjes binnen Nederland

We staan er liever niet bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Dekt uw zorgverzekering alle kosten in het buitenland? En hoe zit het met de kosten die familie of vrienden onverhoopt moeten maken? De specialisten van Otten & Flim Verzekeringen denken graag met u mee. Uw risico’s, onze zorg. En in geval van schade staan wij - ook in vakantietijd - persoonlijk voor u klaar.

contact

Gaat u vaker per jaar op vakantie? Boekt u tussendoor ook wel eens een hotelovernachting, of gaat u vaak een dagje uit? Laat u dan eerst adviseren. Een doorlopende reis- en annuleringsverzekering betekent vaak voordeel voor u!